Kemin kiireellinen hoito

Kemin terveyskeskuksen kiirevastaanotto

Päiväpäivystys on muuttanut sairaalan Akuuttiklinikalta Kemin terveyskeskuksen tiloihin osoitteeseen Kauppakatu 22, 94100 Kemi.

Kemin päiväpäivystys ja kiireellinen vastaanotto eivät enää toimi arkisin klo 8.00-16.00 sairaalan akuuttiklinikan tiloissa.

Kemin terveyskeskuksessa on otettu käyttöön keskitetty puhelinpalvelu, joka tarjoaa kaikille kuntalaisille niin kiireellisissä kuin kiireettömissä tilanteissa hoidontarpeen arvioinnin ja ajanvaraukset
arkisin klo 8–16 keskitetysti yhdestä numerosta  016 259 705.

Palvelu perustuu takaisinsoittojärjestelmään, joka takaa, että kuntalaiset saavat hoidettua terveyteensä liittyvät kiireelliset asiat, kuten ajanvaraukset sekä hoidontarpeen arvioinnin kuten myös kiireettömät ajanvaraukset, reseptien uusimiset, ajanvarauksen perumiset ja tutkimustulosten tiedustelut yhdestä numerosta keskitetysti.

Kiireellisissäkin asioissa sujuvimmin saat avun soittamalla oman terveyskeskuksesi puhelinpalveluun aina ennen kuin tulet terveyskeskukseen.

Iltaisin ja viikonloppuisin terveysasemat ovat kiinni ja äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan sairaalan Akuuttiklinikalla.