Keminmaan kuntoutus

Keminmaan kuntoutus

Fysioterapian tehtävänä on ylläpitää ja edistää kaikkien kuntalaisten työ- ja toimintakykyä sekä itsehoitovalmiuksia fysioterapian keinoin.

Yhteystiedot

Keminmaan terveyskeskus / fysioterapia

Väylätie 2 94400 Keminmaa

P. 040-6736037

Raija Keloneva, vastaava fysioterapeutti
Juha Virtanen, fysioterapeutti
Esa Koskinen, fysioterapeutti

Avoinna

ma – to 8 – 16 ja pe 8 – 14.15

Fysioterapia toteutuu yksilö- ja ryhmäterapiana. Yksilöterapian hinta on 11,40 €/kerta ja ryhmäterapian hinta on 5 €/kerta.

Fysioterapeutin työ painottuu tutkimukseen, ohjaukseen, ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon ja rajoitetusti terapiaan. Fysioterapeutit osallistuvat oman alansa asiantuntijoina mm. erilaisiin työryhmiin eri toimintasektoreilla.

Lääkinnällinen kuntoutus suoritetaan pääosin omana toimintana. Lääkinnällisen kuntoutuksen tarve, tavoitteet ja sisältö on määriteltävä yksilöllisessä kuntoutussuunnitelmassa.

Vuodeosastolla toteutetaan mm. erikoissairaanhoidosta tulevien potilaiden jatkofysioterapia.

Apuvälineet

Keminmaan terveyskeskus on kuulunut v.2003 alusta alueelliseen apuvälinekeskukseen, jonka muodostavat Länsi-Pohjan keskussairaala ja alueen terveyskeskukset.

Lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälinepalvelut tuotetaan asiakkaille yhteisesti sovittujen periaatteiden mukaan joustavasti ja sujuvasti. Yhteistoiminnalla saadaan tehostettua myös apuvälineiden kierrätystä.

Apuvälineajat ilman ajanvarausta maanantaisin 08.00 – 9.30 ja torstaisin 14.30 – 16.00.

Hyödyllisiä linkkejä

www.ukkinstituutti.fi

www.kki.likes.fi

www.ttl.fi

www.terve.fi