Naistentaudit ja synnytys

Synnytys- ja naistentautien yksikön toiminta

Synnytys- ja naistentautien yksikköön kuuluvat naistentautien poliklinikka, äitiyspoliklinikka, synnytyssalit ja vuodeosasto 2C. Vuodeosastolla hoidamme raskausaikana sairaalahoidon tarpeessa olevat potilaat, synnyttäneet äidit ja vauvat sekä naistentautiset leikkaus- ja päiväkirurgiset potilaat. Osaston 2 C  yhteydessä on vastasyntyneiden tehostetun hoidon yksikkö, missä lapset saavat tarvittaessa hoitoa lastenlääkärin valvonnassa.

Naistentautipotilaat ovat pääosin leikkauspotilaita. Tavallisimpia leikkauksia ovat kohdunpoisto-, virtsankarkailu- ja laskeumaleikkaukset.

Vierailuaika on päivittäin klo 14-18.

Tervetuloa synnyttämään Mehiläinen Länsi-Pohjaan!

Synnytysklinikkamme on osa Mehiläinen Länsi-Pohja synnytys- ja naistentautiyksikköä, siihen kuuluvat naistenpoliklinikka, äitiyspoliklinikka, synnytyssalit ja vuodeosasto 2c.  Toimintamme tavoitteena on yksilöllinen, perhekeskeinen ja laadukas hoito.

Klinikassamme on kaksi synnytyssalia ja yksi sektiosali. Potilaspaikkoja lapsivuodeosastolla on 12. Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Käytössä on myös perhehuoneita, joissa vanhemmat voivat yhdessä hoitaa vauvaa.

Vierailuaika osastolla on päivittäin klo 14–19.   Vieraiksi sallitaan äidin puoliso, vauvan sisarukset ja isovanhemmat.

 

Tarkempia ohjeita synnytykseen saapuville